321Soft USB Flash Recovery for Mac

321Soft USB Flash Recovery for Mac 5.1.2.4

Herstel al je foto’s, video’s, en andere bestanden op USB-stick, geheugenkaart of andere opslagmedia.

Herstel al je foto’s, video’s, en andere bestanden op USB-stick, geheugenkaart of andere opslagmedia.

321Soft USB Flash Recovery for Mac is ‘s werelds nummer 1 hersteloplossing voor USB-sticks en digitale camera’s. Het is de snelste en veiligste manier om je zoek- of beschadigd geraakte bestanden op je USB-stick, geheugenkaart of een ander opslagmedium te herstellen.

Zolang je bestanden op je media niet overschreven zijn en je media niet fysiek kapot zijn, kan deze software je waardevolle bestanden terugvinden.

Dankzij gebruiksvriendelijke interface kunnen zelfs onervaren gebruikers hun bestanden met een paar muisklikken gemakkelijk terugvinden op hun Mac.

321Soft USB Flash Recovery for Mac is een risicoloze USB hersteloplossing, omdat het de beschadigde of verwijderde media niet overschrijft. De software laat een nauwkeurige en betrouwbar

Vergeleken met andere Mac photo recovery software, kan 321Soft USB Flash Recovery for Mac elk bestandstype van corrupte of beschadigde USB-sticks of geheugenkaarten herstellen. Het grootste verschil met andere software is dat 321Soft USB Flash Recovery for Mac ook RAW en HD videobestanden kan herstellen. Bovendien biedt de software voortdurend bijgewerkte ondersteuning voor CRW, NEF, ORW, MRW en vele typen videobestanden. In sommige gevallen kan de software zelfs foto’s die kleine beschadiginge

De software kan gebruikers helpen die hun foto’s, video’s en andere bestanden die op een opslagmedium opgeslagen waren kwijtgeraakt zijn hun data te herstellen en het opslagmedium te verbinden met een Mac OS computer.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
321Soft USB Flash Recovery for Mac

Download

321Soft USB Flash Recovery for Mac 5.1.2.4

Beoordelingen about 321Soft USB Flash Recovery for Mac